AEVISIONNVR 16 CANALE 4K AEVISION NVR7000‐02S16‐HB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NVR 16 CANALE 4K AEVISION NVR7000‐02S16‐HB

NVR 16 canale 4K. Rezolutie video si inregistrare: 5MP/4MP/3MP/1080P. Porturi SATA: 2 HDD de maximum 8 TB fiecare (nu sunt incluse). Functii inteligente: Target Count, Line Crossing, Area Detection, Object Left /Lost.

Preturile includ TVA 19%. Pentru clientii internationali se taxeaza cota TVA din tara de destinatie
Livrăm la cerere prin orice curier rapid sau de la sediu
Oferim la cerere verificarea coletului la primire

NVR 16 CANALE 4K AEVISION NVR7000‐02S16‐HB

functii inteligente camere ip nvr aevision

Demo functii inteligente Aevision

Sistem de operare: LINUX

Rezolutie:4K(3840×2160)/30Hz,1920×1080/60Hz,1600×1200/60Hz,1280×1024/60Hz,1280×720/60Hz,1024×768/60Hz

Compresie video: H.265+/ H.265/H.264

Intrari video: 16 x 4k

Iesire audio: 1ch RCA

Cadre pe secunda: 30 fps/canal

Rezolutie previzualizare si playback:  4ch 1080p, 1ch 4K stream principal previzualizare si playback

Iesiri video: 1ch VGA + 1 port HDMI

Porturi SATA: 2 HDD de maximum 8 TB ficare (nu sunt incluse)

2xport USB 2.0, 1xport RCA, iesire VGA, port HDMI, 1xport RJ45

Suporta monitorizare din IE, din telefonul mobil

Suporta zoom digital 15x la vizualizare / playback

Functii: UPnP (Plug & Play), SNMP (Simple Network Management), NTP (Network Timekeeping), SADP (Device Network Search), SMTP (Mail Service), NFS (Access NAS), iSCSI (IP SAN Application), PPPoE (Dial-up Internet access), DHCP (automatically obtain IP address);

Functia P2P permite control de la distanta direct de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei AEeye;

Suporta ONVIF;  suporta camere ip third-party

Dimensiune: 350(W) ×68(H) ×240(L)mm

Greutate: 2.9Kg

 Informatii referitoare la compatibilitatea functiilor inteligente

  1. Functiile inteligente ale camerelor Aevision functioneaza doar cu NVR-uri Aevision, nu si impreuna cu alte marci de NVR. Unele din functii sunt totusi disponibile daca se acceseaza camera cu browserul Internet Explorer.
  2. Toate modelele noi de NVR Aevision (din seria NVR7000-xxxx) sunt compatibile cu functiile inteligente. NVR-urile cu unul si doua hard disk-uri functioneaza cu functii smart doar impreuna cu camerele Aevision. NVR-urile cu mai mult de 4 hard disk-uri au functiile inteligente activate pentru orice marca de camera IP standard ONVIF.

Protocolul i8s lansat de Aevision, unul dintre cei mai importanti producatori de NVR-uri din industria de echipamente de supraveghere revolutioneaza sistemele de conectare a camerelor IP la NVR-uri prin intermediul adreselor IP. Noul protocol Aevision i8s consta in conectarea automata a camerelor Aevision cu NVR-urile, plug and play, fara a fi necesara cautarea adresei IP sau modificarea acesteia, iar imaginea redata nu prezinta niciun fel de intarziere.

Suporta analiza inteligenta prin protocolul SLINK (i8S) cu IPC inteligent: numararea vizitatorilor (Target Count), identificarea virtuala a unei linii delimitate (Line Crossing), detectarea intruziunilor intr-o zona delimitata (Area Detection) si detectie obiect pierdut (Object Left /Lost).

NVR7000‐02S16‐HB
Numar canale
16 ch
Rezolutie
Ultra HD 4K
Cumparati cu incredere!

Va oferim:

  • Livrare prin orice curier rapid
  • Satisfactie garantata
Expeditii si retururi

Totul este foarte simplu

  • Expediem la cerere prin curier. Puteti alege un curier din cei propusi sau oricare altul.
  • Daca doriti sa returnati produsul, o puteti face cu conditia ca acesta sa se afle in aceeasi stare in care a fost cumparat, fara urme de folosire.
  • Trimiteti produsul pe adresa noastra dupa ce ne-ati notificat, cititi "Termeni si conditii".
Achizitii SICAP - Tel: 0736355553, 0736355554, 0722334700 *** E-Mail: sicap@nettrading.ro

sicap

Onoram prompt si profesionist comenzile primite prin sistemul public de licitatii SICAP. Livrari zilnice. 23 de ani experienta. Autorizati IGPR si HCSA (Hikvision). Pentru moment comenzile SICAP se vor livra numai dupa confirmarea platii.

YouTube

Vino pe YouTube!

Vizitati canalul Youtube al 1CCTV

youtube

Suntem partener Emag din anul 2016. Produsele pe care le comercializam le puteti achizitiona cu incredere fie direct de pe site-ul nostru, fie prin Emag: Vedeti oferta noastra de produse.

De asemenea, suntem prezenti si pe platforma cel.ro cu o gama variata de sisteme de securitate. Ramane doar sa optati pentru varianta pe care o preferati.

Avem cele mai avantajoase preturi la sistemele de supraveghere video, sisteme de alarma. Compari.ro este sursa potrivita de a verifica cel mai bun pret pentru orice produs. Suntem prezenti si pe Shopmania cu oferta de echipamente de supraveghere.

Importator specializat cu peste 20 ani experienta

Vindem din import propriu, produse verificate

Exonerare de raspundere

Ne cerem scuze anticipat pentru eventuale erori de continut

  • Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
  • Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
  • Paginile pot contine in cazuri izolate erori de natura informatica propagate de la furnizori sau generate local in procesul de actualizare. Acestea nu genereaza obligatii comerciale sau de alta natura. Nu se onoreza comenzi la preturi derizorii sau eronate, va rugam cititi "Termeni si conditii".
chat Comentarii (0)